Velkommen til Båter i sjøen 2017

Vi ønsker media hjertelig velkommen til Båter i sjøen 2017! Tradisjonen tro utgjør Båter i sjøen fra 7.-10. september selve salgsinnspurten for mange aktører i bransjen. Vi gjør vårt beste for å tilrettelegge for media og tipse om interessante vinklinger. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker individuell omvisning, tall, fakta eller kontakt med spesielle utstillere under messedagene!

Båter i sjøen er Skandinavias største utendørs båtmesse, og er et familievennlig arrangement med underholdningstilbud til også barn. Den arrangeres på Aker Brygge i Oslo, der både båtene og utstillerne virkelig får vist seg frem i sitt rette element. Årets messe rommer flere hundre båter innen alle slags kategorier, som seilbåter, katamaraner, joller og eksklusive yachter. Du kan også se et bredt sortiment innen utstyr og tilbehør til seilbåter og motorbåter.

Som besøkende til Båter i sjøen tilbyr vi i samarbeid med Europark 2 timer gratis parkering i Aker Brygge p-hus. Ta med billetten og stemple den ved utgangen på messeområdet.

For en matbit, har et utvalg av restaurantene på Aker Brygge gode tilbud i forbindelse med messen. Mer informasjon om disse oppdateres.

 

Pressekontakt

Hege R. Ousland
Leder Båter i sjøen

Telefon: +47 906 76 417
E-postadresse: hege@norboat.no