Velkommen til Båter i sjøen for 38. gang!

Om få timer åpner Båter i sjøen dørene for 38 gang. 265 båter er på vei inn Oslofjorden for å klappe til kai, hvorav 36 er seilbåter og 40 rene nyheter! I tillegg er 50 utstillertelt slått opp på bryggekanten.

Forventer fortsatt god salgstakt

Samlet sett kan bransjen vise til 15 % økning i salget de to siste årene. Cirka 60 % av båtene som er utstilt på Båter i sjøen tilhører den kategorien det selges mest av – nemlig båter 4-7 meter i prisklasse inntil 700.000. Med den store bredden av båter innenfor dette segmentet, pluss godt utvalg av båter generelt, forventer konstituert leder i Norboat, Leif Bergaas, at salgstakten opprettholdes:

-       Det er ingenting som tyder på at sommeren er over – både storm.no og yr.no melder at vi vil få 4 solrike dager på Aker Brygge og dermed en kjempeavslutning på båtsesongen.

-       Båter i sjøen er Skandinavias største flytende båtmesse, og en strategisk viktig arena for både norsk og internasjonal båtbransje. Utstillerne har gjort en kjempejobb før messen for å lage flotte stander som blir en opplevelse for alle som besøker oss.

 

Festhelg med 2 timers gratis parkering på Aker Brygge

Båter i sjøen går av stabelen på Aker Brygge Marina. Beliggenheten midt i hjertet av hovedstaden, publikumsrabatter på kafeer og restauranter, 2 timer gratis parkering i samarbeid med Europark i Aker brygge P-hus og familieunderholdning vil gjøre messen maksimalt tilgjengelig – og til en festhelg og herlig måte å forlenge sommeren på for hele familien. Dørene åpnes torsdag 3. september klokken 1100, og stenges søndag 6.september klokken 18.00.

 

265 båter, 40 nyheter, 50 utstillere på land

I år har messen både utstyrsnyheter, verdenspremierer, Norgespremierer og klassikere. Og hele 36 seilbåter hvor både Jeanneau og Hanse viser hver sin verdenspremiere! Eksklusive båter fra Princess, Windy, Goldfish og Riva ligger side om side med styrhusbåter som Targa, RIB'er, vannscootere og bestselgere som Yamarin, Nordkapp, Uttern, AMT, Askeladden, Bella, Buster og Pioner:

-       På Båter i sjøen er det først og fremst bredde som gjelder – vi har store, små, raske, fornuftige og ufornuftige båter. Og naturligvis et hav av utstyrleverandører som utgjør selve prikken over i-en. Familieunderholdningen er også et viktig poeng å få frem – vi er en båtmesse som spiller på alle sanser, og som appellerer til alle aldersgrupper. Båtprisene varierer fra rundt tusenlappen til flere millioner, og størrelsen fra 8 til 64 fot - så her kan man garantert drømme seg bort.

Mer informasjon om alt som skjer på Båter i sjøen 3-6.september: www.baterisjoen.no