Buster + Yamaha = Gratis båt til heldig vinner!

Pressemelding Båter i sjøen 14.8.2015.

 

Buster + Yamaha= Gratis båt til heldig vinner!

Båter i sjøen er Skandinavias største flytende båtmesse, og arrangeres på Aker Brygge i Oslo 3-6. september. Messen vil romme 260 båter, hvorav 32 er seilbåter og 40 nasjonale og internasjonale nyheter. For barna er det kun aktuelt for barn? er nok muligheten til å vinne en Buster aluminiumsbåt med 8hk Yamaha påhengsmotor ett av høydepunktene!

 

Buster – populær aluminiumsbåt for travle småbarnsfamilier

Buster er en av Nordens mest populære motorbåter, og i det store utvalget av modeller finner du alternativer for både allsidig fritidsbruk og krevende arbeid. Aluminium Hull Technology by Buster garanterer Buster-kvaliteten, og sørger for at båtene langt på vei er vedlikeholdsfrie. I 2015 feirer Buster 60 år som aluminiumsbåtprodusent, og i den forbindelse trekkes det ut en vinner blant alle som tar turen innom standen deres på Båter i sjøen fra 3-6.september og tegner en tegning – av drømmebåten!

 

Yamaha sørger for fin flyt og fart

Mens Buster står for båten, er det Yamaha som står for farten. Yamaha er et kvalitetsmerke, og arbeider kontinuerlig med å gjøre produktene sine enda mer pålitelige, sikre og driftsøkonomiske. Yamaha donerer en 8hk påhengsmotor som passer perfekt til Buster-båten i denne konkurransen.

 

Konkurranseregler

Tegningen skal tegnes på Buster sin stand i perioden 3-6 september 2015, og alle mellom 0-18 år kan delta. Papir og fargestifter er på plass. Vinneren trekkes ut søndag 6. september og kontaktes samme dag/påfølgende dag.