40 nasjonale og internasjonale båtnyheter på plass!

Båter i sjøen er Skandinavias største flytende båtmesse, og arrangeres på Aker Brygge i Oslo 3-6. september. Av over 260 båter, er hele 40 av disse nasjonale og internasjonale nyheter.

 

Kjente merker for seilbåtinteresserte

På Båter i Sjøen kan man blant annet ta en gigantisk Hallberg Rassy (64 fot) i nærmere øyesyn. Men nyhetene Sirius 40 DS fra Tyskland, en 40 fot turseiler og Hanse 315 og 455 som har Norgespremiere på messen ventes å vekke minst like mye begeistring.

Arcona viser også to nye tur-/regattaseilere, og til sammen kan messen by på et bredt utvalg av seilbåter.

Hege Ousland i NORBOAT, som er eier og arrangør av messen sier:

-       Interessen for seilbåter i Norge er stor og disse båtene er absolutt verdt en nærmere titt når det gjelder design og finish.

 

Bavaria med nye modeller

Bavaria Motorbåt stiller med hele 4 nyheter fra 3-6. september. Båtene har overnattingsmuligheter og en rekke fine detaljer utdyper Ousland.

- Nyheter i motorbåtsegmentet vil du bokstavelig talt finne på rekke og rad langs bryggene og her er litt av det som presenteres:
Viknes viser 3 nyheter, Skilsø 2 nyheter, Sealine 2 nyheter, og av styrhus båter har Quicksilver 2 nyheter, Nord Star 2 nyheter og Jeanneau én nyhet. Goldfish viser 3 nyheter, 23 Tender samt, 29 Sport og 38 Super Sport – de to sistnevnte RIB’er. I tillegg viser både Govi og Quality Marine nye båter i denne kategorien.

De populære og vedlikeholdsfrie Buster-båtene i aluminium har i år 3 nyheter og med to nye Askeladden modeller er dette noen av nyhetsgodbitene i størrelsesorden 4-7 meter.

Og sist de aller minste og svært populære - to nyheter fra Cipax, Pioner 10 og Pioner 12.

Se oversikt over alle nyhetene på baterisjoen.no.

 

For mer informasjon, se baterisjøen.no eller kontakt

Konstituert Daglig leder i NORBOAT Leif Bergaas                        

Tlf: +47-900 17 900                                                  

E-post: bergaas@norboat.no