Båter i sjøen på Aker Brygge

Båt handler om følelser, og når sommeren er på hell serverer vi godfølelsen under Båter i sjøen 2019 som går av stabelen 5.-8. september på Aker Brygge - midt i hjerte av Oslo

 

Det norske båtlivet er variert, og betyr mye for mange

Med nesten 1.000.000 fritidsbåter her til lands varierer også definisjonen på drømmebåten. Blant de nær 300 båtene som stiller ut på Båter i sjøen er det alt fra kajakker til båter som er gode for 100 knop.  Fra små joller for barn og ungdom, til store båter med overnattingsplass for hele familien. 

 

Trenger du ny båt, større båt eller er du kanskje på jakt etter din første båt?

Vil du dyrke fiskelidenskapen, vinne Færder-seilasen, kjenne salt sjø i håret i en hurtiggående båt eller ønsker du rett og slett å nyte skjærgården lydløst med en elektrisk motor?  Uansett hva du ser etter er Båter i sjøen stedet du finner din drømmebåt.

At båtinteressen blant oss er stor er det ingen tvil om.  Mellom 12-15.000 besøker Båter i sjøen, både for å se på båter, og for å gjøre gode kupp på utstyr, bekledning og elektronikk.  Og selvfølgelig møter du ekspertene her.

Med billett fra vår messe får du også gode tilbud i utvalgte restauranter og butikker på Aker Brygge.  Og 2 timer GRATIS parkering i Aker Brygge Parkeringshus (Husk! Last ned Aker Brygge appen og trekke billett når du ankommer).

 

Mye morsomt fremover .....

Følg oss på Facebook for mer informasjon etter hvert som messen nærmer seg, og delta på vår ukentlige Ramsalte fredagsquiz, og du får sjansen til å vinne GRATIS inngang (for 2 personer hver uke).

... vi oppfordrer både båtfolk og landkrabber til å delta - for livet er bedre med båt!  

 

Opplev herlige tilbakeblikk fra Båter i sjøen.

Vi gleder oss til å se deg på brygga!

 

Mer informasjon kommer .... :-)