BÅTER I SJØEN - SKANDINAVIAS STØRSTE FLYTENDE BÅTMESSE

 

Båter i sjøen er en utendørs båtmesse som arrangeres av Norboat, Båtbransjeforbundet i Norge. Den går av stabelen på Aker Brygge i Oslo i første halvdel av september og er Skandinavias største flytende båtmesse.

Båter i sjøen ble arrangert for første gang i 1977, ved Solvik Båthavn i Bærum. I 1985 overtok Norboat Båter i sjøen, og i de 12 påfølgende årene ble det hvert år stilt ut både nye og brukte båter i Solvik Båthavn. Fra 1998 og frem til 2012 holdt Båter i sjøen til på Kadettangen i Bærum, og da ble det kun vist nye båter.

I 2013 ble Båter i sjøen flyttet til Oslo og Sukkerbiten ved Operaen i Bjørvika.

 

På Aker Brygge siden 2014

2014 var første året messen ble arrangert i det nye anlegget til Aker Brygge Marina. 250 båter, hvorav 50 seilbåter, 60 utstillere på land med ulikt maritimt utstyr og familieunderholdning tilførte båtmessen et stort mangfold. Totalt ble messen besøkt av 12.790.

I 2018 hadde messen hele 300 båter i sjøen, og vi opplever en stadig økende interesse fra nye utstillere.

Med sentral beliggenhet midt i Oslo sentrum, og et stort mangfold av spisesteder, butikker og aktiviteter skaper Aker Brygge en perfekt ramme for Båter i sjøen. Her kan folk i alle aldre nyte fasilitetene Aker Brygge samtidig som de kan se  nyheter innen båt- og båtutstyr, prøve vannsportsaktiviteter og hygge seg med god underholdning under messebesøket. 

Som gjest på Båter i sjøen gir vi deg også gode rabatter og tilbud på flere spisesteder på Aker Brygge under messedagene. Oversikten over våre samarbeidspartnere på Aker Brygge finner du her på nettsiden.

Drømmer du om båt, er interessert i båt, eller elsker frisk sjøluft og god stemning påbryggekanten?

Da sees vi på Båter i sjøen 2019 - Aker Brygge 5.-8. september.

 Ship O'hoi & velkommen!